Hét Online trainingsinstituut

Referenties

Hoe ervaren opdrachtgevers en collega’s de samenwerking met Chantal Bakker en Andrea Lagerwey?

Referentie

“Ik kan haast niet geloven dat we het zo lang hebben uitgesteld om het serieus aan te pakken. We zijn echt enorm blij met deze verandering. En de cijfers liegen er niet om.”

Petra de Bie, Eigenaar Train Je Rot

Andrea heeft op mijn verzoek een tweetal management-teams “op sleeptouw” genomen en getraind op het terrein van situationeel leidinggeven. De inzet en de deskundigheid waren erg goed.

Terugkoppeling vanuit de groep managers was zonder uitzondering positief: geengageerd, deskundig en bevlogen. De evaluatie en nazorg waren uitermate professioneel. Andrea inhuren betekent een goede investering!

Willem Zijlstra MCM

Directeur Business Development , ROC Horizon College

Andrea heeft in mijn organisatie een training verzorgd aan verschillende groepen medewerkers binnen Opella Zorgcentrum. In de voorbereiding ging zij snel naar de kern toe en had creatieve ideëen over de invulling.

Tijdens de training wist zij medewerkers te inspireren en te activeren en kon zij improviseren in onverwachte situaties. Zij is een prettige persoonlijkheid, bij wie mensen zich op hun gemak voelen en zich durven openstellen.

Bernadette Ezendam

Teamleider Verzorgenden, Opella

Naar aanleiding van een aantal organisatorische wijzigingen hadden we behoefte aan een gedegen begeleiding van 4 nieuwe teamleiders. Andrea heeft ons op een proactieve en gedegen manier ondersteund bij de implementatie van situationeel leiderschap.

In vervolgtrajecten hebben we gezamenlijk en individueel gebruik kunnen maken van haar coachingscapaciteiten en brede kennis van HR en trainingsmethodieken.

Voor de Rolf groep is Andrea de afgelopen jaren een zeer waardevolle ondersteuning geweest, waarbij we op een prettige en vrolijke manier hebben samengewerkt.

Marcel Raats

Directeur de Rolf groep

In de afgelopen jaren heb ik Andrea leren kennen als een professional op het gebied van opleiden. Voor het Contact Center van ABN Amro heeft zij meerdere opleidingstrajecten succesvol verzorgd. Zowel in de rol van trainer, opleidingsontwikkelaar als train-de-trainer heeft zij haar diensten bewezen.

Met haar proactieve werkwijze weet zij de klantvraag snel te achterhalen en om te zetten in een passend traject. Die heeft zij gedaan voor zowel medewerkers op de klantenservice met een commerciële functie als voor medewerkers die advies geven op het gebied van inkomen & vermogen. 

Aniek Schoenmakers

Employee Experience - Organisatieontwikkeling consultant, ABN AMRO

Met Chantal heb ik graag samengewerkt om mijn marketingstrategie te vinden. Daarbij is ze één van de pioniers en nog steeds een specialist om ervoor te zorgen dat je online gevonden wordt door je ‘ideale’ klant.

Chantal heeft mij bewust gemaakt hoe ik meer vanuit de klant kan denken en handelen én online kan communiceren.

Rob Verkerke

Argos & Anthos

Chantal has excellent knowledge, skills, experience and understanding how to present your marketing strategy in commercial texts.

We are very happy to work close with Chantal, I would highly recommend Chantal when you are up to use commercial writer to publish your marketing strategy.

Ali Sarac

Managing Partner, Intro2Turkey

Few people have the opportunity to work with someone ridiculously efficient like Chantal. On Facebook and LinkedIn I asked my network for some advise on a charity and there she was!

I was impressed by her speed and resolution to deal with an ‘internetmarketing dummy’ like me and still transfer the knowledge for the right move at the right time. How amazing that at the end of our talk she also managed to show me her generous smile.

Thank you Chantal. The next time I need to hire somebody to stand by me professionally … I know where to find you.

Sacha Bucciarelli

Trouwen in alle talen

I am very pleased to recommend Chantal Bakker of Global Lexis Group. I’ve been working with Chantal for over four years.

Chantal works on our Search Engine Optimization efforts and is very instrumental in ensuring that our message matches our services. It is commendable that Chantal puts tremendous effort into (re)design of our new website so that MORE 4Business Web site is among the best of breed.

She’s very intuitive and is able to propose recommendations early on to mitigate risks that would otherwise show themselves later in the project.

Chantal is easygoing, fun to chat with, and great to learn from. From my experience, it is fairly to say that she is part of a small knowledgeable group of Internet Search Professionals that understands where Internet search is going and how to stay ahead of the curve.

In my opinion Chantal’s expertise in Web site development and SEO will make the difference to your website rankings. In a nutshell, she is an asset to any organization looking to improve rankings.

Duncan Rapprecht

Reliability Engeneer, MORE 4Business Consultancy & Services B.V.

Hét Online Trainingsinstituut

Hoe we de verkoop hebben laten toenemen met meer dan 2000% in minder dan een jaar tijd

Bedrijven die ervoor kiezen om een Online Training toe te voegen aan hun bestaande aanbod, zien dat direct terug in hun omzet. Online Trainingen vragen in het begin een investering – het opzetten van de training, het bouwen op een platform en uiteraard de marketing – maar als snel zullende kosten dalen terwijl de omzet op peil blijft. 

Vooral het grote bereik van (nieuwe) groepen klanten dragen bij aan een forse stijging.

Hét Online trainingsinstituut

Opschalen van Online Trainingen naar een hoger niveau

Uitdaging

Hoe zorg je ervoor dat je Online Training zodanig wordt opgebouwd dat deze dezelfde impact heeft als een LiveTraining? En hoe zorg je ervoor dat deze Online Training wordt gevonden door klanten?

Hoe goed de Online Training ook in elkaar zit, wanneer deze niet op de juiste manier op de kaart wordt gezet, zal niemand hem volgen. 

Hoe goed de marketing de training ook op de kaart zet, wanneer deze vervolgens niet goed in elkaar zit, zullen deelnemers snel afhaken.

Pas als alle aspecten, van strategie, ontwikkelen, het bouwen én de verkoop optimaal op elkaar worden afgestemd, kan het ultieme resultaat worden behaald.

Dat is waar Hét Online Trainingsinstituut voor staat.

 

Oplossing

Chantal en Andrea hebben hun ruime kennis en ervaring gebundeld in een organisatie die uniek is voor Nederland.

Zij zorgen er voor dat een Online Training naadloos aansluit bij de visie en missie van de organisatie. Dankzij een uitgebreid onderzoek en het analyseren van de gegevens, weet je zeker dat de Online Training het juiste antwoord is.

De Online Training wordt zodanig opgebouwd op inhoud maar vooral ook op didactische vorm, dat de Training leidt tot de resultaten die de deelnemer verwacht.

De uitgekiende marketing zorgt er bovendien voor dat de Online Training wordt gevonden en gekocht door de gewenste klantengroep.

Nieuwe klanten

500k

Bestaande klanten

12M

Omzet stijging

20%

Toename deelnemers

18%

Laat van je horen

Telefoon: +31 6 29 56 3450
E-Mail: info@onlinetrainingsinstituut.nl