Hét Online Trainingsinstituut

Over hét Online trainingsinstituut

 

Hét Online Trainingsinstituut is hét adres voor ondernemers en bedrijven die ondersteuning zoeken bij het opzetten en vermarkten van online trainingen. We steken in op de drie belangrijkste pijlers: Bedenken – Ontwikkelen – Promoten. Dat doen we door in het aanbod ondersteuning op te nemen op het gebied van strategie bepalen, didactische vaardigheden, de techniek erachter en veel, heel veel, marketing.

thuiswerken

Hét Online Trainingsinstituut

The full package

Hét Online Trainingsinstituut staat voor: 

 • Bedenken
 • Ontwikkelen
 • Promoten

Wij ondersteunen onze klanten van A tot Z en bieden hen The full package, het gehele palet. Alles wat je nodig hebt om een succesvolle training te ontwikkelen en er voor te zorgen dat deze haar doelgroep weet te vinden, te interesseren en te stimuleren. Trainingen van Hét Online Trainingsinstituut zitten niet alleen technisch goed in elkaar, ze helpen de cursist de training met plezier te doorlopen.

 

 

Hét Online Trainingsinstituut

Geen zorgen over techniek

Eén van de meest gestelde vragen gaat over de techniek achter een training. Ondernemers en bedrijven zien vaak het meest op tegen de technische aspecten van een Online Training. Vragen als welk LMS (Learning Management Systeem) zal ik gebruiken en kan ik dat dan wel zelf of doen jullie dat voor mij zijn aan de orde van de dag. Hét Online Trainingsinstituut kijkt al in een vroeg stadium wat het best bij jou past en stemt daar de ondersteuning op af. Wij werken met designers, techneuten, programmeurs, marketeers en adviseurs die weten wat het beste werkt voor jouw Online Training.

een nieuw product lanceren
upsellen

Hét Online Trainingsinstituut

Als een autowasstraat

Hét Online Trainingsinstituut wil haar klanten compleet ontzorgen. Zoals je met je auto naar een autowasstraat gaat om jouw auto te laten wassen en daarbij het programma uitkiest dat aansluit bij jouw wensen, zo werkt Hét Online Trainingsinstituut ook. Bij aanvang nemen we ruim de tijd om elkaar beter te leren kennen en te bezien welk ‘programma’ het beste aansluit bij de wensen. Daarbij besteden we veel aandacht aan het opzetten van een effectieve strategie die maakt dat de training ook daadwerkelijk succesvol is. Dat je als ondernemer jouw doelstellingen behaalt en dat jouw klanten er daadwerkelijk uithalen wat zij verwachten.

 

 

Hét Online Trainingsinstituut

Doorspekt met didactiek

Het is een misvatting te denken dat je een succesvolle Online Training op kunt zetten wanneer je veel kennis over een bepaald onderwerp bezit. Of wanneer je gemakkelijk en graag voor een groep spreekt. Een succesvolle Online Training is iets dat je écht moet ontwikkelen. Waar je strategische beslissingen bij neemt. Waarbij kennis van didactiek en dit op de juiste manier toepassen van essentieel belang is. Alleen al daarom is het goed om Hét Online Trainingsinstituut in te schakelen. Wij vinden onze oorsprong grotendeels in de onderwijskunde en hebben daarin ruim 20 jaar ervaring. Zowel in het MKB als bij grote corporate organisaties.

onderscheiden van concurrent

Hét Online Trainingsinstituut

Voor wie is Hét Online Trainingsinstituut?

Een goede vraag! Hét Online Trainingsinstituut richt zich in eerste instantie op bedrijven, ondernemingen en instellingen die volledige ondersteuning willen bij het opzetten een Online Training. Die alle stappen van A tot Z volledig willen doorlopen om succesvol te zijn met hun training. Die het belang van een goede strategie erkennen en zich beseffen dat een Online Training zich niet vanzelf verkoopt – ook niet wanneer het een interne training betreft waaraan deelnemers verplicht moeten deelnemen. Onze klanten zijn MKB-ers en corporate organisaties maar ook opleidingsinstituten die de stap van offline naar online (noodgedwongen) maken.

 

 

Hét Online Trainingsinstituut

Wanneer je niet bij alles hulp nodig hebt

Hét Online Trainingsinstituut is er ook voor bedrijven, ondernemingen en instellingen die een deel in eigen huis hebben en niet het gehele palet van A tot Z nodig hebben. Voor hen stemmen wij ons aanbod af op hun persoonlijke behoefte. We nemen rustig de tijd waar we de eigen medewerkers in kunnen zetten. Daar waar nodig bieden wij een interne training aan zodat zij snel zelfstandig verder kunnen. Hét Online Trainingsinstituut kan ook worden ingezet als Project Manager wanneer de vaardigheden wel aanwezig zijn maar de visie, missie en strategie ontbreekt om daarmee een succesvolle Online Training op te zetten.

aansluiten bij deelnemer
marketing team

Hét Online Trainingsinstituut

Waarom zou je een Online Training opzetten?

De klanten van Hét Online Trainingsinstituut zijn ook in te delen op basis van hun motivatie om een Online Training op te zetten:

 • Extra passief inkomen genereren
 • Interne opleidingen verzorgen (Bijvoorbeeld wanneer er een nieuw product wordt gelanceerd)
 • Externe opleidingen waarin kennis met derden wordt gedeeld
 • Het maken van de vertaalslag van offline naar online trainingen

Op de pagina over type trainingen lees je meer over de verschillende toepassingen van Online Trainingen.

KLANTEN DIE JOU VOORGINGEN

Belastingdienst - Online Trainingsinstituut
ING - Online Trainingsinstituut
ABN - Online Trainingsinstituut
UWV - Online Trainingsinstituut
Rabobank - Online Trainingsinstituut
Avans - Online Trainingsinstituut
Dukers & Baelemans - Online Trainingsinstituut
PWC - Online Trainingsinstituut
Rijkswaterstaat - Online Trainingsinstituut
Horizon - Online Trainingsinstituut
Libre Foundation - Online Trainingsinstituut
VDS - Online Trainingsinstituut
KPN - Online Trainingsinstituut
Unilever - Online Trainingsinstituut
Monuta - Online Trainingsinstituut

Hét Online Trainingsinstituut

Professionele E-Learning Module

Het Online Trainingsinstituut helpt bedrijven en organisaties die een succesvolle Online Training willen van A tot Z. 

 • De strategiebepaling
 • Het opzetten van de training
 • De didactische vaardigheden
 • De grafische ondersteuning
 • Het opzetten van een Online Leeromgeving
 • De Marketing en de Sales 
 • Of de interne communicatie

Heb je vragen over wat het Online Trainingsinstituut voor jouw bedrijf or organisatie kan betekenen? Wij helpen je graag. Bel 06 29563450 of stuur ons een bericht.

strategie bepalen

Hét Online Trainingsinstituut

Alles voor een professionele Online Training 

Marketing Strategie

Marktonderzoek

Keyword Onderzoek

Structuur bepalen

Leerstijlen uitwerken

Online Leeromgeving opzetten

Integratie met website en webshop

Community opzetten

Online Marketing van A tot Z

Hét Online Trainingsinstituut

Omdat je samen meer bereikt

Er komt veel kijken bij het opzetten van een Online Training. Zeker wanneer je als bedrijf of organisatie nog weinig ervaring hiermee hebt. Het vraagt vaak tijdelijk om een hoge inspanning terwijl het een langdurig resultaat geeft. Het Online Trainingsinstituut adviseert, ondersteunt en neemt een hoop praktische zaken uit handen

De leeromgeving

Een betrouwbare techniek achter een Online Training is het halve werk.

Didactisch sterk

Didactische vaardigheden maken dat je de aandacht vast houdt.

Trainingsplatform

Een trainingsplatform ontwikkelen voor meerdere trainingen

Community

Samen kom je verder door te leren van elkaar in de community.

Hét Online Trainingsinstituut

Mis die boot niet

Dat de gedachte aan het opzetten van een Online Training een hoop vragen oproept is logisch. Het is een relatief nieuwe ontwikkeling die plotseling heel hard gaat. De tijd van dat de early adopters erin sprongen is wel voorbij. Online Trainingen zijn er in alle soorten en maten. Voor particulieren en bedrijven. De vraag is groot en het aanbod snel stijgend. Dit is hét moment om mee te profiteren van de vele kansen die een Online Training biedt.

Neem contact op

Hét Online Trainingsinstituut

Bel +31 629563450