Hét Online Trainingsinstituut

Leeromgeving

 

Loop je al een tijdje met de gedachte rond om een Online Training te gaan opzetten maar twijfel je over de haalbaarheid ervan? Samen met een Business Coach en Strateeg naar jouw strategie kijken en je baseren op onderzoek is dan dé oplossing.

Hét Online Trainingsinstituut

De techniek achter jouw training

LMS, Learning Management Systeem - Software achter een Online Training

LMS wordt gebruikt om de leeromgeving voor cursisten in te richten. Hiermee hebben cursisten toegang tot hun training(en) en hebben zij een overzicht van hun vorderingen. Als organisatie heb je zo grip op de vorderingen van deelnemers.

Van eenvoudige online trainingen tot complete erkende opleidingen

Het maakt niet uit of je een kleine aanbieder bent van Online Trainingen of dat je juist een complete academie aanbiedt waar de deelnemers een volledige beroepsopleiding volgen, een LMS biedt je vele extra mogelijkheden.

Ik heb gehoord dat ik een LMS op mijn eigen site kan plaatsen

Dat klopt, er zijn LMS Systemen die je op een website kunt (laten) installeren. Afhankelijk van het CMS Systeem van de website. Zo kun je het LMS Systeem en de Marketing en Sales van de Online Training(en) goed integreren.

Waarom je als trainer en organisatie een LMS Syteem zou willen?

Een LMS Systeem helpt je bij het inplannen van een training. Van het plannen van het onderwijs tot het raporteren aan bijvoorbeeld leidinggevenden. Het biedt bovendien de gelegenheid de cursist te toetsen en te certificeren

Welk LMS Systeem gebruikt het Online Trainingsinstituut?

Er zijn diverse LMS Systemen in omloop en er komen er ook steeds meer bij. Een goede reden om als bedrijf of organisatie door de bomen het bos niet meer te zien. Samen maken we keus voor het systeem dat het beste bij je past.

Het koppelen van geautomatiseerd versturen van e-mails

Deelnemers van een training krijgen een bevestiging van aanmelding per mail. Het Online Trainingsinstituut verzorgt bovendien op verzoek volledig geautomatiseerde e-mailcampagnes.

Vragen? Stel ze gerust!

Hét Online Trainingsinstituut
+31 6 29 56 3450
info@onlinetrainingsinstituut.nl